Megerősítések
Megadja, hogy megjelenjenek-e megerősítő üzenetek.
Beállítások
- „Megszakítja vagy megtartja a kapcsolatot a szerverrel?” üzenet mutatása
- Ha be van jelölve, és elhagyja a panel FTP-szerverre mutató útvonalát (másik FTP-szerverre, pluginfájlrendszerre, lemezre vagy archívumra vált), a plugin megkérdezi, bontsa-e a kapcsolatot vagy tartsa meg. A megtartott kapcsolat később a Meghajtó menüből érhető el. Kikapcsolva kérdés nélkül megtartja a kapcsolatot.
- „Le akar csatlakozni a szerverről?” üzenet mutatása
- Törölje a jelölést, ha nem kér megerősítést az FTP-kapcsolat bontása előtt. Ez csak a helyi menük leválasztási parancsaira vonatkozik.
- „A kapcsolat lezárult. Újra csatlakozni akar?” üzenet mutatása
- Törölje a jelölést, ha kapcsolatvesztés után nem kér megerősítést az újracsatlakozáshoz. Ez csak a paneleken használt kapcsolatokra vonatkozik.
- „A cél nevét már használja egy fájl. Átnevezi?” üzenet a Gyors átnevezéskor
- Törölje a jelölést, ha a Gyors átnevezés meglévő névre történő átnevezése előtt nem kér megerősítést.
- „A kapcsolat elveszett az FTP szerverrel.” üzenet mutatása
- Törölje a jelölést, ha nem kér üzenetet a panel FTP-kapcsolatának megszakadásakor. A szerver általában lezárja a kapcsolatot, ha a kliens egy ideig nem aktív vagy nem visz át adatot, rendszerint 5 vagy 10 perc után. A megelőzésről a Kapcsolat életben tartása beállításnál olvashat a Beállítások/Alapértelmezések alatt.
- „Ha mindig látni szeretné a rejtett fájlokat és mappákat az FTP szerveren...” üzenet mutatása
- Törölje a jelölést, ha nem kér tippet a listázási parancs Rejtett fájlok és mappák listázása (Unix) paranccsal történő módosításakor. A tipp a tartós módosítást ismerteti, közvetlenül az FTP-szerver könyvjelzőjében.
From the Sally manual (GPL-2.0-or-later), © 1997-2023 Open Salamander Authors; © 2025-2026 Elias Bachaalany. Source: manual source (zip) · original page in the Sally repository