Historie

Určuje, zda se mají nedávno použité hodnoty (historie) ukládat do registru jako součást konfigurace Sally a pluginů.

Možnosti dialogu

Ukládat historii
Je-li volba zaškrtnuta, historie se ukládá do registru jako součást konfigurace Sally a pluginů.
Ukládat seznam pracovních adresářů
Je-li volba zaškrtnuta, seznam pracovních adresářů (viz Seznam pracovních adresářů) se ukládá do registru v konfiguraci Sally.
Povolit historii příkazového řádku
Je-li volba zaškrtnuta, nedávné příkazy z příkazového řádku zůstávají v historii přístupné šipkou dolů vpravo od řádku. Obsahují-li hesla či citlivé údaje, doporučujeme volbu vypnout.
Uložit historii příkazového řádku
Má smysl jen při zapnuté volbě Povolit historii příkazového řádku. Je-li zaškrtnuta, historie se ukládá do registru jako součást konfigurace Sally.
Vymazat historii...
Vymaže všechna data historie z paměti. Chcete-li je smazat i z registru, po tomto příkazu uložte konfiguraci.

From the Sally manual (GPL-2.0-or-later), © 1997-2023 Open Salamander Authors; © 2025-2026 Elias Bachaalany. Source: manual source (zip) · original page in the Sally repository