Istoric
Specifică dacă valorile folosite recent (istoricul) trebuie stocate în registru ca parte a configurației Sally și a extensiilor.
Opțiunile dialogului
- Salveaza istoria
- Când opțiunea este bifată, valorile folosite recent (istoricul) sunt stocate în registru ca parte a configurației Sally și a extensiilor.
- Lista Salvata a Directoarelor in Lucru
- Când opțiunea este bifată, lista directoarelor de lucru (vedeți Lista Directoarelor in Lucru) este stocată în registru ca parte a configurației Sally.
- Activeaza istoria Comenzii de linie
- Când opțiunea este bifată, comenzile folosite recent în linia de comandă sunt păstrate în istoricul acesteia (accesibil cu butonul săgeată în jos din dreapta liniei de comandă). Dacă comenzile conțin parole sau alte date sensibile, se recomandă dezactivarea opțiunii.
- Salveaza istoria Comenzii de linie
- Are sens numai dacă este bifată caseta Activeaza istoria Comenzii de linie. Când opțiunea este bifată, istoricul liniei de comandă este stocat în registru ca parte a configurației Sally.
- Sterge Istoria...
- Șterge din memorie toate datele istoricului. Dacă doriți să le ștergeți și din registru (configurație), trebuie să salvați configurația după folosirea comenzii.
From the Sally manual (GPL-2.0-or-later), © 1997-2023 Open Salamander Authors; © 2025-2026 Elias Bachaalany. Source: manual source (zip) · original page in the Sally repository