Recycle Bin
Specifică modul în care doriți să ștergeți fișiere și directoare.
Opțiunile dialogului
- Muta toate fisierele si directoarele sterse in Recycle Bin
- Toate fișierele și directoarele șterse sunt trimise în Coșul de reciclare. Nu sunt eliminate de pe disc până când goliți Coșul sau dimensiunea lor totală depășește dimensiunea maximă a Coșului (de obicei 10% din unitate). Ștergerea cu această opțiune poate fi mai rapidă (fișierele și directoarele nu sunt șterse, ci doar mutate în alt loc pe aceeași unitate).
Confirmările de ștergere Sally sunt ignorate. Pentru a stabili confirmările și dimensiunea maximă a Coșului de reciclare, deschideți Proprietăți din meniul contextual al pictogramei Coșului de pe desktop.
- Scoate fisierele si directoarele imediat dupa ce sunt sterse
- Fișierele și directoarele sunt eliminate de pe disc imediat ce le ștergeți. După operație, recuperarea poate fi imposibilă. Puteți totuși încerca recuperarea cu un utilitar specializat, de exemplu extensia Recuperare. Pentru ștergere ireversibilă trebuie folosit un utilitar de distrugere a datelor prin suprascriere.
- Muta urmatoarele fisiere in Recycle Bin, sterge-le pe celelalte permanent
- Toate fișierele și directoarele care corespund măștilor de fișiere specificate sunt trimise în Coșul de reciclare. Toate celelalte sunt eliminate imediat de pe disc. Vedeți cele două opțiuni anterioare pentru detalii.
From the Sally manual (GPL-2.0-or-later), © 1997-2023 Open Salamander Authors; © 2025-2026 Elias Bachaalany. Source: manual source (zip) · original page in the Sally repository